" " " "
top of page
Quality Autoservice onderhoud header

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN VAN UW VOERTUIG IN REGIO ANTWERPEN

Uitvoeren van klein en groot onderhoud

Regelmatig klein en groot onderhoud van uw wagen is erg belangrijk voor de levensduur van uw voertuig. Indien u uw auto volgens het onderhoudsboekje laat onderhouden, voorkomt u immers dat er later problemen opduiken of dat u onderweg in panne komt te staan.

Eurocars services in Antwerpen controleert tijdens een onderhoudsbeurt uw auto onder meer op de batterij, distributieriem, uitlaat, luchtfilter, oliefilter, interieurfilter, verlichting, ruitenwissers, koelvloeistof en remmen. Verder staan we als uw garage ook klaar voor het oplossen van een storingsdiagnose en als gerenommeerde bandencentrale voor een winter- en zomercheck.

Klein onderhoud auto Antwerpen

Moet uw auto binnenkort naar de keuring? Dan staan onze mecaniciens klaar om een technische controle uit te voeren en uw voertuig klaar voor de keuring te maken. Zo vermijdt u een rode kaart. Ten slotte kunt u bij Eurocars services in Antwerpen ook terecht voor een dieptereiniging van uw wagen en een volledige aircoservice. 

PROMOTIES

Klein onderhoud + volledig nazicht: 80 euro excl. BTW
Wintercheck: 14,95 euro excl. BTW

Bij groot onderhoud: GRATIS winteronderhoud check
Volledige aircoservice: 70 euro excl. BTW
(oud gas type R134A, tot bouwjaar 2015) of 140 euro excl. btw (nieuw gas type R1234YS, vanaf bouwjaar 2015)

Oplossen van mechanische problemen

Geeft het dashboard van uw voertuig een melding aan? Een dergelijke storing is zelden zonder reden. Daarom komt u hiervoor best langs bij Eurocars services in Antwerpen voor een storingsdiagnose waarbij ons team met behulp van moderne uitleesapparatuur op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem en deze oplost, voor alle merken en modellen van voertuigen. 


Staat uw wagen ergens onderweg in panne of heeft u een ongeluk gehad? Reken dan op onze depannage- en takeldienst die ervoor zorgt dat uw voertuig zo snel mogelijk in onze garage terechtkomt. Hier lossen we het mechanisch probleem binnen de kortste keren voor u op en leveren we het nodige carrosseriewerk.

herstellingen auto antwerpen
promo
Auto onderhoud painting Antwerpen

Carrosseriewerken

Heeft u schade aan de carrosserie? Dan leveren we het nodige carrosseriewerk en nemen we het koetswerk van uw wagen grondig onder handen, zodat het er weer feilloos uit komt te zien. Daartoe hebben wij onder meer de beschikking over een professionele spuitcabine voor een perfect eindresultaat. Wij regelen bovendien alles voor u omtrent het bestek voor de verzekering van A tot Z. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Autobanden in onze bandencentrale

Als bandencentrale bent u bij ons aan het juiste adres voor een deskundige bandenwissel die uw voertuig aanpast aan de weersomstandigheden van het seizoen. Ook vierseizoensbanden vindt u bij ons. Bovendien dragen wij zorg voor een secure balancering en uitlijning van uw autobanden. Wij leveren alle merken. Vraag nu een offerte aan.

Bandencentrale Quality Autoservice Antwerpen
bottom of page