" " " "
top of page
Zoeken
  • Quality Autoservice

Klaar voor de winter met promo groot onderhoud

Bijgewerkt op: 7 dec. 2021

Veilig op de baan met winteronderhoud en wintercheck


De winter komt eraan! Het is nu de hoogste tijd om met uw auto goed voorbereid te zijn op veelvuldig voorkomende startproblemen, bevroren autoramen en gladde wegen. Laat daarom een wintercheck uitvoeren bij uw vertrouwde garage. Zo is uw auto beter bestand tegen de winterse kou.


Gratis wintercheck

Bij Quality Auto Service in Antwerpen is er een promo wintercheck bij groot onderhoud aan uw wagen. Het is daarom een verstandige keuze om in deze tijd van het jaar een grote beurt te laten doen. Uw auto wordt dan gratis meteen volledig winterproof gemaakt. Ook kunt u tegen een aantrekkelijk tarief kiezen voor alleen een wintercheck.


Belangrijke aandachtspunten bij een wintercheck

Bij Quality Auto Service wordt bij een wintercheck uw auto uitgebreid op een aantal belangrijke punten nagekeken. Er wordt gecontroleerd of uw auto de juiste koelvloeistof bevat om bevriezing te voorkomen, of het oliepeil goed is en de olie eventueel ververst moet worden en of de remmen het nog goed doen. Daarnaast is er speciale aandacht voor uw banden en accu.


Nakijken van uw banden

Naast het meten van de bandenspanning wordt ook gecontroleerd of het profiel van uw banden nog toereikend is om optimaal grip op de weg te houden onder alle winterse omstandigheden. Als uw banden niet meer geschikt zijn voor het winterweer krijgt u deskundig advies over welk type en soort band het beste past bij uw autogebruik en rijgedrag. De keuze voor winterbanden is de meest ideale oplossing om in de winter altijd veilig op de baan te gaan.


Check van uw accu

Voor uw auto is in de winter verder een goed functionerende accu van groot belang. Het is immers zo dat de accu van uw auto gevoeliger is voor lage buitentemperaturen en het dan sneller begeeft als die niet meer goed op sterkte is. Bij Quality Auto Service in Antwerpen wordt uw accu zorgvuldig nagemeten om er zeker van te zijn dat uw auto ook bij koud weer vlot start en het altijd goed doet. Maak nu snel een afspraak voor een gratis wintercheck bij uw (grote) onderhoudsbeurt.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page